Jag älskar doggystyle

 
Hej!
 
Vad roligt att få äran att gästblogga på en riktig sexblogg. Har faktist två vänner som också gjort det på denna blogg och de tipsade mig om det. Jag är kanske inte lika modig med att visa allt på bild på internet. Inte så kul om mina föräldrar tex får syn på bilderna. Jag fotade självklart naket och tuttbilder också när jag ändå var igång, men dessa nakenbilder och tuttbilder skickar jag hellre privat eller via snapchat. Tycker rumpbilden jag skickar in här på bloggen visar ganska tydligt ändå vad det är för sexställning jag tycker om när det kommer till sex eller? Om inte så säger jag det tydligt nu! jag älskar doggystyle jag älskar när en kille med grov penis tränger in i mig bakifrån och sedan knullar mig hårt och helst länge, greppar killen dessutom tag om mitt hår och drar i det så det gör lagom ont, är jag i extas.
 
Jag har hittils alltid fallit för badboys som är lite äldre än mig själv, jag är 25 år gammal. Men kan inte direkt säga att det skulle vara en bra smak att falla för dem, för slutar alltid likadant, det visar sig att det är en otrogen skitstövel eller helt enkelt bara en som inte respekterar kvinnor nog för att kunna ha förmågan att behandla mig väl. Jag säger inte jag behöver behandlas som en prinsessa för jag är en liten slamppa haha men behöver få känna mig som en kvinna, det är mannens uppgift.
 
Jag söker med späning efter kåta killar ialla åldrar! skriv till mig på sexzone.se så får du snapchat av mig sen, heter Mickissexy på sexzone.se så blir det lite lättare att hitta mig. Puss!
0 kommentarer